Instagram overstroomde afgelopen maandag met foto’s van een gele Ferrari LaFerrari Aperta. De auto werd gespot in hartje London.

Wie de eigenaar van de hypercar is, is niet bekend. Wat we wel van hem weten is dat hij een goede smaak heeft. Hij koos voor de kleur Giallo Triplo Strato (geel). Klanten kunnen gratis een pinstripe pakket aanvragen om de lijnen van de auto te accentueren. Hier koos de eigenaar voor zwarte lijnen. De velgen zijn stijlvol grijs.  De eerste LaFerrari Aperta in London ging overigens naar de scheldende kok Gordon Ramsey. Hij liet de auto in de kleur Bianco Italia (wit) spuiten. De pinstripes bestelde Ramsey in de kleur Nero Daytona (zwart).

De LaFerrari Aperta werd vorig jaar oktober onthuld in Parijs en er worden 209 exemplaren gebouwd. In Parijs stond de auto in het zwart (Nero Daytona) met rode (Rosso Corsa) pinstripes. Achterin ligt dezelfde motor als in de coupé versie. Een 800 pk sterke V12 werkt samen met een 163 pk sterke elektromotor om de auto naar een topsnelheid te brengen van +350 km/h.

@henryjmw (IG)

@henryjmw (IG)