Zo’n vier jaar geleden sloten BMW en Toyota de handen in één om gezamenlijk een sportauto te ontwikkelen. Nu is daar dus eindelijk bewijs van. De Supra is gespot in camo!

2017ToyotaSupraFront

Uit grote lijnen kun je opmaken dat dit 99% zeker om een Supra gaat. Wat we wel jammer vinden is dat ie niet heel veel lijkt op de FT-1 concept uit 2014. Aan de achterkant is er een ‘’lip-spoiler’’ aangebracht. De fotografen konden ook het interieur op de gevoelige plaat vastleggen. Het lijkt er op dat er een touchscreen aanwezig is. Exciting!

2017ToyotaSupraInterior

Er gaan geruchten rond dat de nieuwe Supra geen Supra wordt genoemd. Erg jammer, zo vinden de medewerkers van het Japanse merk. Goed nieuws is wel dat Toyota patent heeft aangevraagd voor de naam Supra. Dat is helaas geen garantie voor de uiteindelijke naam.

2017ToyotaFT11

Toyota FT-1

Hoogstwaarschijnlijk komt de Japanse legende alleen in een coupé uitvoering en geen targa uitvoering zoals de voorganger. Toyota gaat vast en zeker meedoen aan het sportauto-hybride-tijdperk. Daarnaast worden er twee andere motoren verwacht. Een turbocharged 4-cilinder en een V6. Bronnen melden ook een twin-turbo V6.

2017ToyotaSupraRear

Wij kunnen niet wachten totdat de auto, in 2019, op de markt komt!