My name is Bond! James Bond! Yes, voor de echte doorgewinterde 007-fan is hij nu echt te koop. De Aston Martin met  machinegeweren en raketten. Of toch niet? Bekijk de foto’s van deze gave kopie, en fel je oordeel!

Ondanks dat hij eruit ziet als een Aston Martin, is het toch geen echte uit de film. Er zit wel originele body van een Vanquish op, maar het geheel is gemonteerd op een Ford. We worden als autoliefhebber wel eens voor de gek gehouden, maar qua looks ziet deze James Bond auto er wel erg tof uit.

Carreporter-aston-martin-vanquish-james-bond-004 Carreporter-aston-martin-vanquish-james-bond-014 Carreporter-aston-martin-vanquish-james-bond-018 Carreporter-aston-martin-vanquish-james-bond-005 Carreporter-aston-martin-vanquish-james-bond-007 Carreporter-aston-martin-vanquish-james-bond-026

In deze 007-car zit een zelfverzonnen interieur, er is een Pioneer navigatie in het dashboard geplaatst en een paneel vol echte James Bond-knopjes om de rocket lancers in de voorbumper en de machineguns onder de motorkap mee te bedienen. Oja, en om niet op te vallen, of om gewoon boetes te omzeilen is er een knopje om de draaiende kentekenplaat mee te bedienen. Hoe vet is dat!

Machinegeweren in de auto van James.

De auto is een look-a-like van Die Another Day

Car Reporter heeft gehoord van de verkopende partij dat deze auto uit een serie komt van 50 nep-Vanquish-exemplaren gemaakt als ode aan auto uit de film Die Another Day. Het chassis van deze Bond auto is gebaseerd en gebouwd op een Ford-chassis en uitgerust met benzine slurpende 4.6-liter V8 motor. Maar goed, als je 200.000 dollar voor deze auto over hebt dan is zo’n zware motor vast geen enkel probleem. De buitenkant van deze auto is bijna niet te onderscheiden van de originele Vanquish, maar wij van Car Reporter rijden liever in een echte Aston Martin. Wat jij?