Deze grote cabrio voor 4 personen en een dikke V12-motor is bijzonder exclusief!

Normaliter vindt ze alleen bij de automerken Rolls-Royce, Bentley en Aston Martin. Maar daar komt nu een eind aan, vanaf mei heeft Mercedes-Benz deze fanatische auto aan zijn assortiment toegevoegd: de AMG S 65 Cabriolet.

Mercedes1-6

Deze Mercedes-AMG S 65 Cabriolet heeft eigenlijk alles wat je wil van een auto. De auto is vijf meter lang en is van binnen en buiten extreem luxe! De afwerking is echt fenomenaal! Veel onderdelen zijn met de hand vervaardigd. Daarnaast is het een en al power en performance wat hij kan leveren.

Cabrio Mercedes AMG S65

Het stoffen dak is snel te openen en de binnenzijde van de kap is uitgevoerd in microvezel ‘Dinamica’. Verder ook nog nappaleder wat ruitframes bekleedt en natuurlijk niet te vergeten de dakstijlen en de zonnekleppen.

Mercedes1-3

De gehele serie van 65 AMG wordt aangedreven door een enorm grote maar uiterst met zorg gekozen V12 motor. Dit zesliter blok is in de Mercedes-AMG S 65 Cabriolet goed voor 463 kW (630 pk) vermogen en 1.000 Nm koppel. Kortom op de Deutsche Autobahn ben je echt een van de snelsten. De acceleratie van deze kanjer is 0-100 km/u duurt slechts vier tellen.

Mercedes1-5

Maar om zo snel met deze Mercedes over de snelweg te rijden moet je ook wat geld neertellen. Naar verwachting gaat dit exclusieve model in Nederland ruim drie ton kosten. Je kan de Mercedes-AMG S 65 Cabriolet vanaf april 2016 bestellen. Ik zeg doen! :-)