Editor's Rating

8
Opmerkelijk
9
Populair
8
Fun

Iedereen kent haar wel! Doutzen is niet een model die er zo maar op los leeft. Ze is eerder iemand die bewuste keuzes in haar leven maakt. Het topmodel eet zo gezond mogelijk, stapt liever op de fiets dan in de auto en is niet bij de snackbar om de hoek te vinden.

Doutzen Kroes op een Mercedes

Carreporter.nl vindt het daarom ook niet heel gek dat ons bekend Nederlands model Doutzen het gezicht is geworden van de Hybrid by Nature campagne van Mercedes-Benz. Voor deze campagne werd een youtube filmpje geschoten om de hybride auto’s van Merceds te promoten en Doutzen speelt hierin de hoofdrol. Doutzen Kroes heeft een pony in het filmspotje, ze vliegt in de lucht en danst en poseert in en op een Mercedes auto.

Mercedes-Benz, sponsor van de Fashionweek Berlijn

Mercedes-Benz, het automerk uit Duitsland is de hoofdsponsor van de Fashionweek in Berlijn. Dit grote evenement vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 10 juli, en de campagne met Doutzen zal daar natuurlijk veelvuldig getoond gaan worden. In een interview wat Doutzen had met de Bild zal ze zelf ook twee dagen bij het evenement aanwezig zijn. “Ik hoop dat ik de kans krijg om een leuke show te zien”, aldus Doutzen.

Wil je meer weten over de campagnefilm van Mercedes met Doutzen, zie hieronder de youtube versie.