Dit is Go Hiramatsu, een Japanse advocaat die zijn geld verdiend met het aanklagen van werkgevers en geen f**k geeft om resell. Zijn appelgroene P1 gebruikt hij dagelijks om van en naar werk te rijden. In het weekend is hij vaak op het circuit of op backroads te vinden.

Op het eerste gezicht lijkt Go een doorsnee man. Hij heeft een vrouw, een zoon (5), een dochter (3) en een hond. Maar als je vervolgens in zijn garage kijkt staat daar zijn prachtige P1. McLaren heeft een filmpje van de sympathieke man en zijn P1 gemaakt. Hij vertelt over zijn passie voor de auto. Doordeweeks gebruikt hij de McLaren om naar zijn werk te gaan. Wanneer hij ’s avonds weer thuiskomt, doet hij de E-mode van de P1 aan. Dit om zijn buren niet te veel te storen. Op zaterdag en zondag spreekt hij af met vrienden om van elkaars auto’s te genieten. Met zijn 650s valt hij niet veel op tussen de andere sportauto’s, maar met de P1 voelt hij zich een echte held.

AppleP1_2

Om er zeker van te zijn dat die 650s een goede koop was, werd hij uitgenodigd om naar de McLaren-fabriek in Woking (GB) te komen. Daar werd hij zo geïnspireerd door de vele parken die London kent, dat hij zijn P1 aanschafte in de kleur British Green. Hoe rustig en vredevol hij ook is, hij heeft wel een snelheid van 300 km/h op het circuit van Fuji weten te behalen!