Lamborghini heeft maandag een filmpje naar buiten gebracht waarin ze enorm teasen met de opvolger/facelift van de Aventador.

Het zou goed kunnen dat het om de Aventador S gaat. Het merk heeft al patent op die naam aangevraagd en wij lieten al meerdere spyshots zien. Waar de letter S voor staat is vrijwel onbekend. Misschien bedoelen ze er Superleggera, deze naam werd namelijk al eerder gedragen door een snellere versie van de Gallardo. Wat we overigens wel weten is dat Lamborghini (nog) geen trek heeft in elektrische aandrijvingen. Het zal dus een pure, atmosferische V12 worden.

In het filmpje laat Lamborghini de hele V12 bloedlijn zien. Van de eerste 350 GT tot en met de Aventador, daartussen zitten auto’s als de Murciélago en de Countach. Het gaat dus ongetwijfeld over de next-generation V12s.

Net als McLaren houdt Lamborghini erg van special series. Op dit moment heeft het merk op basis van de Aventador er dik 7 gemaakt, waar deze Aventador S dan nog bij zou komen.

In januari zal deze auto onthuld worden in Detroit. Dan weten we of het de Aventador die in het filmpje te zien is, de S versie is.