Aandachtzoekende rijkelui en kerst gaan prima samen. Dat bewijzen de volgende foto’s maar weer al te goed. Dus hier zijn 8 sportauto’s met een kerstboom op het dak!

1. Audi R8 van Supercars Of London.

2 jaar geleden was YouTuber Paul Wallace (beter bekend als SupercarsOfLondon) nog trotse eigenaar van een felblauwe Audi R8 met een V8. Ondertussen heeft de Engelsman al een Gallardo in het bezit gehad. Paul hoeft zeker niet te klagen over de aandacht die hij via zijn kanaal krijgt, maar daar kon volgens de Engelsman toen nog wel een schepje bovenop. Bekijk het filmpje hier!

2. Ferrari 250 GT SWB Breadvan

De Ferrari 250 GT SWB Breadvan is een zogenoemde one-off. Voor de bouw van deze is een hoop vooraf gegaan. De eigenaar was een voormalig werknemer van Enzo Ferrari. Toen hij wegging bij de Italianen is hij zelf een raceteam begonnen: ATS. Voor dit team had hij werknemers nodig die hij bij Ferrari wegkaapte en natuurlijk werd Enzo hier niet zo blij van en weigerde hij de beste man een 250 GTO te verkopen. Er moest dus een andere donor auto gevonden worden en dit werd een wat oudere 250 GT SWB Competition. Ondanks de naam Breadvan, is de auto uitermate geschikt als persoonlijke auto van de kerstman.

3. Mazda MX5 ”Miata”

Nog een YouTuber! Ditmaal is het de beurt aan Tyler Fialko die met zijn Miata een boom gaat ophalen. Zoals je kunt zien is het geen gewone Miata: de auto is enorm verlaagd en de hoek waarop de normale auto zijn banden heeft staan is aangepast. Het interieur is helemaal leeggehaald en in plaats van de originele versnellingspook is er een overdreven lange stok geïnstalleerd. Bekijk het filmpje hier!

4. Lamborghini Gallardo

Met een V10 motor achterin is het geen probleem om een zware boom te vervoeren. De eerste generatie Gallardo had een vermogen van 560 pk en een trekkracht van 540 Nm.

5. Porsche GT3 RS

Gloedjenieuw is deze GT3 RS. De verschrikkelijke combinatie van ultraviolette lak met gouden velgen zien we gelukkig niet al te vaak.

6. Audi R8 V10 Plus

Wauw! Nog een YouTuber. Samen met Sam van SeenThroughGlass haalde Phillip Ireland vorige week zijn boom op in de nieuwe R8. Dit exemplaar is volledig zwart en zonder kenteken plaat op de grote zwarte grill is hij ontzettend agressief. Phillip is overigens wat zuiniger op zijn supercar dan voorgaande eigenaren, hij legt netjes eerst een zeil over de auto voordat de kerstboom op het dak wordt geplaatst.

7. Lamborghini Gallardo van TheStradMan

Geen kerstboomwinkel voor James. Zoals een echte man zou doen hakt TheStradMan gewoon een boom om en gooit het gevaarte op het rek van zijn skibox. Jup, deze Lamborghini heeft ook een skibox!

8. Mercedes-AMG C 63 S Coupé

De Coupé versie van de nieuwe C63 is een wolf in schaapskleren. Zoals hij hier staat heeft hij maar liefst 510 pk en dat maakt de Mercedes een prima kerstboomvervoerder!